Telemarketing er vejen til succes

Der findes rigtig mange måder hvorpå du som virksomhed kan afsætte dine produkter eller dine ydelser, men der er dog særligt én af disse metoder, der er langt mere effektiv end alle andre. Det er selvfølgelig telemarketing, der er tale om, og hvis du ikke ved, hvad det går ud på, så kan du læse lidt mere om det nedenfor.

Hvad er telemarketing og hvor stammer det fra?

Telemarketing er en form for markedsføring og salg, der har eksisteret i Danmark siden starten af 1990’erne, hvor det blev mere og mere almindeligt at eje en telefon i Danmark. Det er en salgs- og markedsføringsdisciplin, der stammer fra USA, hvor den startede et par år inden det kom til Danmark. Det går i alt sin enkelthed ud på, at en salgskonsulent ringer en given virksomhed eller forbruger op og forsøger at sælge dem et produkt eller en ydelse. Det var i hvert fald sådan det startede, men i dag hører der en lang række andre discipliner ind under begrebet ‘telemarketing’, hvilket blandt andet inkluderer mødebooking, der handler om at booke møder til salgskonsulenter, der så skal sørge for at lukke aftalen samt leadgenerering, der bare handler om at indhente leads, som man eksempelvis kan sælge produkter og ydelser til pr. e-mail (bliver ofte også kaldet for email permissions).

Hvorfor er telemarketing så vigtig?

Du har med garanti selv oplevet, at blive ringet op af en telefonsælger. Enten i forbindelse med noget i erhvervsmæssig regi eller i forbindelse med noget privat. Sidstnævnte kunne eksempelvis være et forsikringsselskab eller et forlag, der gerne ville sælge dig et abonnement på et af deres magasiner. Det kan også sagtens tænkes, at du har sagt ja til ét eller flere af disse tilbud, hvilket blot beviser, at der er altså her er tale om den mest effektive form for salg. Grunden til, at det er så effektiv er naturligvis, at du får direkte kontakt til den potentielle kunde, hvorfor du ikke behøver at arbejde med at målrette en markedsføring, som reelt set kunne munde ud i, at give ingenting. Med telemarketing ved du med det samme, om det bliver til noget eller ej – og hvis det ikke gør, så er det bare videre til næste potentielle kunde på listen.

Kan man ikke bare lave telemarketing selv?

Du kan sagtens lave telemarketing selv, men hvis du ikke er effektiv og dygtig til at sælge pr. telefon, så ender du bare med at spilde din tid på ligegyldige samtaler med potentielle kunder, som du faktisk lukker af overfor, så. Derfor er det meget bedre at du hyrere en virksomhed, der udelukkende arbejder med telemarketing og dermed også har en lang række medarbejder, der sidder hele dagen og forsøger at sælge din ydelse eller dit produkt til potentielle kunder i hele Danmark. Det giver dig også muligheden for at bruge din tid på andre ting: som f.eks. at drive din forretning og varetage møder med kunder. Leder du efter en sådan virksomhed, så bør du tage kontakt til phoner2support ApS Vi en mindre men meget erfaringen virksomhed indenfor branchen.