Strategisk telemarketing af Jannich Rindom, Direktør – www.Phoner2support.dk

Værdifulde leads = Resultater!
Der egentlig kun tre funktioner i en succesrig virksomhed: Innovation, telemarketing & markedsføring. Ved strategisk marketing forstås ofte, at marketingfunktionen er placeret på ledelsesplan. Hvad angår subdisciplinen telemarketing, drejer det sig grundlæggende om at skaffe værdifulde leads for ens kunder.
Når jeg eksempelvis tilbyder mødebooking, handler det ikke om at få skrevet mange møder ind i kalenderen, eller jo… Men det bestemt ikke det afgørende. Det handler om at få arrangeret møder, der har salgspotentiale nu og her. Hvor imod strategisk telemarketing er det altså kvaliteten af møderne, der er i fokus, fremfor for kvantiteten – så mange møder er aldrig ens betydning med et godt resultat.
Jeg kontakter nye, potentielle kunder, ligesom jeg kan hjælpe med mersalg til eksisterende kunder og generhvervelse af tabte kunder – som helt klart er en af mine spidskompetencer med mine mange års erfaring med Telemarketingsbranchen.
Ring eller skriv til mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig/jer med strategisk telemarketing – jeg ønsker at skabe Mer værdi for mine kunder
Fokusere på det du god til og lad andre om det de er gode til.
Outsourcing; er en vigtig del af strategisk telemarketing, fordi det giver mine kunder mulighed for at optimere deres virksomhed, så de får mest værdi for pengene.
Opsøgende salg er hårdt arbejde: Alene det at få en beslutningstager i røret kan tage lang tid. Ud over timerne ved telefonen, kan telesalg dræne dine medarbejdere for energi, fordi de er utrænede til opgaven.
Jeg har et godt branchekendskab med gode kommunikationsevner – Jeg er tålmodige og høflig, og ikke bange for et nej. Jeg er udmærket klar over, at jeg repræsenterer din virksomhed, og er derfor vedholdende men på en behagelig måde. Jeg presser kort sagt ikke et salg igennem til skade for dig.
Jeg starter alle opgaver med et grundigt møde, hvor vi gennemgår alt fra dagligdagen i virksomheden og dens værdier – jo bedre jeg rustet til opgaven, desto bedre resultater skaber jer for dig.
Vh
Jannich Rindom
www.Phoner2support.dk / www.jannichrindom.dk
Mødebooking – telemarketing – telesalg – salgstræning & markedsanalyse