Om Rindom & Co. Consulting ApS

Mit navn er Jannich Rindom jeg har en MasterClass i salg og markedsføring og er under uddannelse som Coach (COU) og jeg er manden bag Rindom & Co. Consulting ApS. Jeg har 13 års erfaring inden for telemarketingbranchen.

Min personlige profil tager udgangspunkt i en optimistisk og positiv indgangsvinkel til mine opgaver. Jeg anser det for vigtigt, at være visionær og professionel i mit arbejde – og sætter en ære i at arbejde med realiserbare mål, at kunne levere og kunne føre projekter ud i livet.

” Intet er umuligt, det umulige tager bare lidt længere tid ”

Rindom & Co. Consulting ApS er en konsulentvirksomhed med fokus på et godt telesalg og professionel telemarketing. I virksomheden tilbyder jeg en helt ny mulighed for at kunne ”leje en telefonsælger” eller ”leje en salgschef”, til de callcentre og salgsvirksomheder der ønsker at afprøve muligheden for professionel assistance – inden de selv går ud og ansætter folk.

Som konsulent kan jeg også tilbyde instruktion og coaching indenfor telemarketing & telesalg – og afholder kurser i din virksomhed.

Jeg værdsætter et godt samarbejde, hvor jeg både kan give og modtage i en balance. Mine samarbejdsevner har altid har givet mig muligheden for at skabe merværdi for mine kunder.

Værdier som ærlighed og åbenhed er i højsædet, da det er udgangspunktet for den direkte kontakt som al telemarketing handler om.

Jannich Rindom

Jannich Rindom

Stifter af Rindom & Co. Consulting ApS.

Har mere end 13 års erfaring som mødebooker og telefonsælger. Udover Rindom & Co. Consulting ApS driver Jannich Rindom også Phoner2Support ApS, der leverer professionel mødebooking, telemarketing og salgstræning.